Kaikkien suureksi järkytykseksi olen nyt taas mennyt tekemään "jotain todella tyhmää ja harkitsematon", koitin nimittäin lievittää tatuointikuumettani hakemalla toisen tatuoinnin. Ei onnistunut, tekee mieli vaan lisää koko ajan. Ehkä nyt hetkeksi tyydyn kuitenkin vain tähän ja kalaani.
 
 
Tällä kertaa kyseessä ei todellakaan ollut samanlainen päähänpisto kuin viimeksi, vaan ihan oikeasti olin miettinyt tätä jo pidemmän aikaa ja odotin jopa tatuoitavaksi pääsemistä kokonaisen viikon (mikä oli musta ihan liian pitkä aika).
 
Siinä se nyt on vasemman käden sisäsyrjässä mun ikioma kristusmonogrammini. Kuviossa on siis kreikan kieliset kirjaimet khii ja rho, jotka muodostaa sanan "Kristus"-alkukirjaimet. Tatuoinnista voi löytää myös latinan kielen sanan pax, joka tarkoittaa rauhaa. Ja nyt ootan taas innolla, minkälaisia tulkintoja tästä ajan myötä tulee... Tietysti tää kuvaa myös hyvin matematiikan opiskeluani: p niin kuin todennäköisyys, x niin kuin tuntematon muuttuja. Sivusta kun katsoo, niin siitähän löytyy myös selkeästi sin- ja cos-funktioiden kuvaajia, samoin kuin alaspäin aukeava paraabeli. Ei terve.