Varmaan hauskin ilta aikoihin. Oli ihanaa nähdä Janettea melkein puolen vuoden tauon jälkeen. Puoli vuotta on kyllä ihan liian pitkä aika olla tapaamatta niin hyvää kaveria kuin Janettea. Kyllä sen ehkä ymmärtäisi, jos asuisimme toisella puolen Suomea, mutta ei. Janette asuu viereisellä paikkakunnalla ja kaiken huipuksi vielä satunnaisin aikavälein 10 metrin päästä tästä iskän talosta. Mukavaa.

Aamulla herätessäni huomasin 1 viesti vastaanotettu. Janetelta. "Ihanaa", ajattelin. "Vihdoinkin nähdään." Mutta ei ollutkaan ihan mieleinen ja päivääpiristävä vastaus: "Ei voidakaa nähä tänää x( joudun olee himas ja siivoo ja pestä pyykkejä :F x<"

Päivä meni vähän pettymyksen vallassa. Oli koulussa ihan kivojakin asioita tänään, yksi Elämäni Sankari Ry:n  huume-/alkoholi-/tupakkakysely auditoriossa. Ihan mielenkiintoinen ja kiva se oli. Toinen saksan tunti jäi pois, mikä oli sinänsä hyvä, koska muuten tänään olisi ollut koe, ja suurin osa opon tunnistakin meni auditoriossa kuunnellen. Opon tuntilla ehdittiin olla vain joku 20 minuuttia. Katsottiin Mustan enkelin jatko-osa, Musta enkeli ja tuhoojat. Yhtä pelle kuin edellinenkin.

Kotiin päästyäni tietysti heti ryntäsin koneelle. Henna katsoi Pakoa iskän tietokoneella, joten mun oli pakko mennä Hennan kannettavalle. Hidashan se on kuin mikä, mutta pärjäsin. :)

Noh, pari tuntia siinä nopeasti vierähti mesessä jutellen ja Hongkongiinkin olin yhteydessä pitkästä aikaa. Puoli viiden jälkeen soi puhelin. Ajattelin sen olevan iskä, niin kuin tavallisestikin, enkä edes vaivautunut soittajaa katsomaan. Pienimuotoinen yllätys oli, kun puhelimen toisesta päästä ei kuulunutkaan iskän möreää ääntä, joka käski/pyysi tekemään ruokaa, vaan aivan erilainen ääni. Janettehan se siellä.

Kävi ilmi, että Janette pääsisi sittenkin tulemaan. Henna joutui käskemään mua muutaman kerran rauhoittumaan, kun en millään voinut olla paikoillani. Olin ihan innoissani. Tosin sitä se Janette aina teettää.

"Neiti" suvaitsi saapua tunnin kuluttua puhelusta. Sain tehtyä sitä ennen pizzan, kun iskä soitti heti Janeten jälkeen ja pyysi tekemään. :D Janettekin söi meidän kanssa ja samalla sitten juteltiin kaikkea, vaihdettiin kuulumiset, niin vähän vanhemmat kuin uudemmatkin, ja juoruiltiin. Oli ihanaa.

Ruuan jälkeen mentiin laulamaan Singstaria. Se on yksi niistä perusjutuista, mitä aina tehdään. Laulamisen jälkeen siirryttiin Hennan huoneeseen. Siellä kitaran läheisyydessä Janeten sormet alkoivat oikein syyhyämään ja pääsihän tuo sitten soittelemaan meille kaikenlaista. Lauleskelttin mukana, kuunneltiin Gimmeliä (ehehe :D) ja höpötettiin vielä lisää.

Santtu houkutteli meidät syömään jaffakeksejä ja siitähän se muistelu taisi käynnistyäkin. Jaffakekseistäkin meillä on sellanen inside-juttu. Haha, ei siitä enempää. Syönnin jälkeen alettiin pissistelemään ja ikuistamaan jälleennäkemistä. Kello alkoi olla jo niin paljon, että Janeten piti lähteä kotiin ja meidän Hennan kanssa saunaan.
 
Siinä se ilta siis. Nyt on pakko mennä nukkumaan, huomenna taas aikainen herätys.

Heips.