Tosi väsyttävä päivä. Koulussa ei ollut mitenkään raskasta, tavallista löysempää vain. Sain Pietarilta karkin, kun se taas haukku mua Monaksi. (Sori.) En tajua mitä yhteistä meissä (enää) on. Se oikeesti loukkaa mua, kun monet opettajat vieläkin sekottaa meidät.
 
Päivä meni ihan muuten ihan tavallisen tylsästi, eikä yhtään ollut perjantaifiilis. ATKn tunnilla oli vähän hauskempaa, oli taas sijainen, kun oikea ope on hermolomalla, ihan tosi, ja saatiin sitten tehdä lopputunnista mitä itse haluttiin ja päästiin 15 minuttia etuajassa. Taas kerran kertolaskulla päästiin ulos luokasta. Tosin multa kysyttiin yhteenlasku. :) 13+13. Kesti hetki tajuta.
 
Koulusta ei tehnyt mieli lähteä, ei sen takia, ettenkö olisi halunnut kotiin, vaan siksi, että satoi vettä. Sateenvarjo oli onneksi. Ei ollut kivaa kävellä reilua kolmea (?) kilometriä. Aina välillä tuli tuulenpuuska ja sateenvarjon kanssa oli ongelmia. Siitäkin on ruuvi löysällä. -.-'

Väsyttää. Piti alkaa tänään lukemaan terveystiedon kokeeseen, joka on maanantaina, koska viikonloppuna ei ehdi, mutta eipä ole jaksanut nousta portaita ja mennä sinne kirjan ääreen. Ja hupsista, piilaritkin on ollut jo kaksi tuntia yliaikaa. Ei tästä tule mitään.
Heips.

np. AFI - Love like winter

Ainiin! Saksan kokeesta tuli sitten se 8½, joka oli vähimmäistoive. :) Ei kyllä hyvältä siltikään tunnu.
Ja siitä puhelinlaskusta, iskä ei todellakaan tykännyt.