Aika "radikaalia" ajatella se sillä tavalla.

Varsin mukava päivä on ollutkin. Aamulla on herätys jo ennen kuutta, koska jouduin kävelemään keskustaan bussille. Oli aika virkistävä aamulenkki ja aivot oli ihan virkeinä fysiikan kokeen alkaessa. Ja se oli hienoa! Kiitän JUTUa (opekoodi) siitä, että se ei ollut tajunnut laittaa enempää laskutehtäviä kokeeseen. Niin monet kirjalliset selitystehtävät todellakin pelasti mut. Mulla ei oo enää mitään huolta, ettenkö pääsis kokeesta läpi.

Kokeen lopetin jo kymmeneltä ja sitten vaan pyörin. Menin lukemaan Nyt-liitettä koulumme kellariin ja kävin syömässä. Datailin hetken myös atk-luokassa ja sain loistoidean. Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa koeviikko ja palkita ittensä fysiikasta suoriutumisesta kuin leffa! Eikä mikä tahansa leffa, vaan Twilight.

11.45 istuin siellä elokuvateatterissa. Voi sitä onnen tunnetta, joka tuli, kun sain katottua sitä leffaa. Se todellakin oli parempi leffa tokalla kerralla kateltuna. Maria soitti ja tekstattiin hetki, kun sain huomata, että olin tehnyt tyylikkään feidauksen.. Musta on tullut todellinen sosiaalisten tilanteiden karttelija!

Kotona siivoamisen jälkeen olin innostunut. Lähdettiin äitin kanssa kauppaan ja hommattiin kakkutarvikkeet. Loppuilta onkin mennyt leipoessa. Mun 17-vuotiskakku on persikkakakku banaani-vauvanmössö täytteellä. Näyttää aika namilta. Toivottavasti maistuukin.

Mitäs nyt? Haluaisin mennä viettämään laatuaikaa television kanssa, on nimittäin kaksi jaksoa Greyn anatomiaa kattomatta. En jaksais odottaa.. Äiti laulaa karaokea, joten on vaan odotettava. Ehkä lähettelen sähköpostia Jenille. Tänään on meijän kuukausipäivä. Mulla ei oo ikinä ollu niin pitkään yhtä ja samaa email-kaveria. Aika hieno saavutus?

Eipä muuta kummaa. Ens kerralla oonkin jo vähän enemmän ikäloppu.

-How old are you?
-Seventeen.
-How long have you been seventeen?
-A while.
[Twilight: Bella and Edward]

Heips.