Huomenna kotiin täältä.

Tänään oli sitten viimeinen kokonainen päivä Tanskassa. Käytiin jossain lähikaupungissa isossa tavaratalossa Bilkassa, jossa oli kyllä paljon ja kaikkea. Ostin H&M:stä yhdet kivat ruskeat shortsit, hintaa löytyi noin 80 kruunua. Melko halvalla lähti.

Käytiin myös meren rannalla kattomassa ikivanhaa kirkkoa ja oli ihanat maisemat. Käveltiin kirkon "parvekkeella" ja hups, siinähän olikin äkkijyrkkä kallioseinämä suoraan alapuolella. Ensin vähän huippas niin korkea paikka, mutta lopulta ne ihanat maisemat vei voiton korkeanpaikan kammolta.

Nyt äsken tuli vihdoin vettä säätiedotuksen takia, mutta yllätävän vähän aikaa kesti. Onneksi ei satanut silloin, kun me oltiin liikkeellä.

Yllättävän hyvin on matka sujunut. Vaikka ikäistäni seuraa ei oo moneen päivään näkynyt, olen tullut hyvin toimeen.

Huomenna onkin sitten jännä päivä. Aamulla ehkä ehdin ennen lentokentälle lähtöä kattoa netistä tulevaisuuden suunnitelmat, nimittäin yhteishaun tulokset. Jos aamulla ei ehdi, kotona sitten pääsen lukemaan kirjettä ja viimeistään sillon netistä. Apua, jännittää, vaikka kyllä se melko varmaan on jo, se sinne parhaaseen kouluun pääseminen.

Täytyy tästä lähteä pakkailemaan ja suihkuun ja iltapalalle ja kaikkea.
Heips.