Huh. Joulusta ja uudesta vuodesta on nyt selvitty kunnolla ja kouluunkin on taas alkanut tottua. (Kyllä, meillä alkoi koulu jo tiistaina. Argh?) Vähän vielä väsyttää loman jäljiltä, mutta kyllä tää tästä nopeasti muuttuu siksi normaaliksi väsymykseksi.

np. Illi - Hukkaa päivä

Tänään oli tosi mukava päivä. Vähän tuntui hassulta herätä vasta puoli yhdeksältä, kun koulu alkoi vasta puoli yhdeltätoista. Turhan myöhään sanon minä, koska huomenna on taas kuudelta herätys ja kahdeksan tunnin päivä. Oli kuitenkin mukavaa alottaa koulu saksan tunnilla. Oli erilaista olla kerrankin ihan kokonaan hereillä saksan tunnilla. En kyllä yhtään tajua mitä varten kukaan muu ei tykkää saksasta?

Matikan kaksoistunti oli melkein tuskaa. Kauhea meteli ja päätä alkoi särkeä. Kaiken lisäksi vielä inhottavia verrantoja piti laskea. Örgh. Pientä piristystä toi Heljän selostus pumppaamisesta.

Bilsan tunti olikin varmaan koko päivä ihanin tunti. Meillä on söpö pieni ryhmä, 5 tyttöä ja poikia niin monta ettei jaksa laskea ja kaikki olivat ihan hiljaa ja tekivät kasviesitelmäänsä, paitsi tytöt (munaa ei lasketa). Kyseltiin Riinan kanssa opettajalta linnun lisääntymisestä ja ope selitti ihan innoissaan. Sanna häpesi meidän puolesta (mitä hävettävää?) ja käski vähän rajottamaan. Okei. Sain mä sitä käenkaaliesitelmää tehtyä kuitenkin jonkun verran. Loput sitten jossain välissä kotona.

Kotiin pääsin taas autolla. Joulun jälkeen liikunta tekisi mulle ihan hyvää. Meninkin illalla Riinan kanssa tunnin lenkille Tornikseen. Oli kivaa, vaikka pelotti siellä pimeässä.

Äiti käskee nukkumaan. Huoh. Enkun sanojakin voisi katsoa, huomenna sanis.
Heips.

np. Entwine - Fatal Design