np. Owl City - The tip of the iceberg

Welcome back
Winter once again
And put on your warm fuzzy sweater
'Cause you'll feel much better when

The snowflakes fall
Gently to the ground
The temperature drops
And your shivers freeze all the rivers around
But I keep you warm

Joulu on tulossa. Enää viikko. Pitäiskö olla jo pikkusen joulustressiä? Ei todellakaan.

Mä rakastan talvea. Nyt se on vihdoinkin taas täällä. Mulla on teoria, että ihmiset rakastavat eniten sitä vuoden aikaa, jossa ovat syntyneet. Ainakin mun kohdalla pitää täysin paikkaansa. Kai mä sen takia olenkin tän teorian kehittänyt. (Btw, täysikäisyyteen enää 45 päivää!!)

Kokeilin tänään kotimatkalla uutta reittiä. Lahnuksentie on viimein saanut kunnon kävelytien ja se on yllättävän mukava. Ei rauhallinen, eikä varsinkaan luonnonhelmassa, mutta ihan virkistävä kuitenkin pitkähkön koulupäivän jälkeen. Pääsin tänään pitkästä aikaa puol kolme, koska alkuviikko venähti pitkäksi: maanantai ja keskiviikko tietysti ovat aina neljään, mutta tiistaina tapahtui jotain jännää. Meillä alkoi itsepuolustuskurssi.

Turha luulla, että musta ihan heti mitään gurua saadaan leivottua. Alkulämpässä olin jo ihan henkihieverissä, mutta se on ihanaa harrastaa ihan oikeeta liikuntaa. Menin kurssille aluksi Marian ankarasta painostuksesta, mutta loppujen lopuksi se vaikuttaa ihan mahtavalta! Saatiin Simppiskin mukaan kurssille, ja nyt on hieman vaikeaa, kun meitä on epätasapari. Ei haittaa. Maria on niin hyvä jo ennestäänkin, että vähän jopa pelottaa.

Mitäs muuta viime aikoina on tapahtunut?

Hmm. Ei yhtään kirjoitusfiilis. Hirvee nälätys ja ruoka on onneks kohta valmis. Janssonia on kiusattu tarpeeksi. Täytyy valmistautua syömiseen, vaihtaa kotivaatteet ja odotella innolla läksyjen kimppuun pääsemistä. Mä oon niin loman tarpeessa. Enää 3 koulun päivää onneks!

No, mutta...

Heips.

PS. Hitsi sain just ihan hirveen aggression! (Jos käyttäisin rumia sanoja, niitä saattais olla tulossa kohta.) Luin uutisen MTV3.fi:stä liittyen Kööpenhaminan ilmastokokoukseen liittyvän uutisen ja voi hitsinpimpula...

"Yhdysvalloissa Obaman liikkumavaraa kaventaa se, että maan ilmastolaki on vasta kongressin käsittelyssä. Siellä sen vastustus kasvaa, koska lain sanotaan uhkaavan maan talouden toipumista." Oikeesti, IHAN VAKAVASTI, millasille ihmisille maailman tärkein asia on raha, vaikka muutaman kymmenen vuoden päästä sillä rahalla ei tehdä yhtään mitään, kun ei ole paikkaa, missä elää? VITSIN URPOT! 

PPS. Tää vuodatus on niin perseestä!