Ihan
erilainen lauantai, kun yleensä. On outo olo, kun ei ole tänään "kaunistautunut". Tänään pidän vapaapäivää piilareista, ja samalla kai meikeistäkin. Onneksi ei ole mitään tarvetta katsoa peiliin.
Ei ihan oikeesti tunnu hyvältä.

Heräsin tänään varttia vaille kymmenen ihan hassuun tunteeseen. Mun teki ihan kauheesti mieli kirjottaa. Mulla ei ole ikinä ollut sitä tunnetta aamuisin. Noh, ei siinä oikein muuta auttanut, kun tarttua päiväkirjaan. Sekin on jo aika pian lopussa, jos samaa tahtia kirjottelee kuin nyt. Puolessa vuodessa olen kirjoittanut 255 sivua. Onko se sitten paljon, en osaa sanoa.

Päiväkirjan jälkeen ei vielä tuntunut hyvältä. Ensin ihmettelin, mistä se johtuu. Pian huomasinkin olevani paperin ja kynän kanssa kirjoittamassa jotain novellin tapaista. Melko nopeasti se tuli valmiiksi ja ihan hyvältä se musta kuulosti. (En muuten vieläkään ole ihan varma kirjoitetaanko toi kuulosti vai kuullosti. Yhdellä l-kirjaimella näyttää paremmalta. Korjatkaa toki, jos olen väärässä.) Tosin kaikki "novellini" kuulostavat omasta mielestäni hyviltä, varsinkin yksi, joka on kirjoitettu puoli kolmelta yöllä.

Huomasin aamulla pyödälläni myös toisen vihon, jossa oli kaksi kivaa runoa ja niissä tämän päivän päivämäärä. Kellonaika oli myös merkitty, 00.50. Hmm. Miksen muista kirjoittaneeni niitä? En mä vielä tohon aikaan voinut olla niin väsynyt, vai? Joka tapauksessa nekin näyttivät aika hyviltä.

Olisi tänään pitänyt olla Riinan kanssa, tehdä kuviksen työhön otsikko koneella, mutta en voinut. Riina meni katsomaan balettia. Epäreilua(ko)? Se voisi olla ihan mukavaa.

Taidan nyt lopettaa. En oikein keksi mitä voisin kirjoittaa.
Heips.

np. CMX / Kotiteollisuus feat. 51koodia - Vapaus johtaa maailmaa