Tänään olen muistellut aika paljon. Tai miten sen nyt ottaa. Aamulla huomasin pitkästä aikaa levytelineessäni pari mahtavaa levyä: Aquan jonkun ja Hits For Kids vol. 2. Niitä on sitten kuunneltu koko päivä.
 
Vaikka nykyiseen musiikkimakuuni kuuluu lähinnä rockia, huomasin, kuinka hyviä biisejä levyt sisältivätkään. Luulen kuitenkin, että biisien "hyvyys" johtui vain siitä, mitä muistoja biisit sisälsivät. Molempia levyjä olemme nimittäin Hennan kanssa soittaneet aina taustamusiikkina barbie-leikeissämme. Haha, kuulostaa hauskalta?
 
Mutta ihan totta, tuli muutamasta biisistä mieleen ihan elävästi muutama mukava leikki. Kaksi hyvää esimerkki biisiä ovat Crispyn Licky Licky ja Hansonin MmmBop. Helppoja biisejä, joita ei tarvitse kuunnella ja siksi niin hyviä taustamusiikiksi.
 
Tuli mieleen meidän juonettomat barbien kotileikit ja se, kun riideltiin usein, kumpi saa hienon kirjoituspöydän, joka on joskus tullut eläinlääkäri Barbien mukana. Minä sen kai useammin sain, vaikka Hennan se taisikin olla. Niin pikkuinen yksityiskohta kuin Babybornin potan käyttö kirjoituspöydän tuolina on takertunut mun päähäni tosi lujasti. Hyvä vain, ettei ole kadonnut.
 
Alettiin Hennan kanssa haikailemaan sinne kauas, jolloin aina illat leikittiin barbeilla ja aamulla jatkettiin ja siivoaminen oli yhtä tuskaa. Tarkemmin mietittynä ollaan vietetty kauheasti aikaa yhdessä. Ja kun ajattelee Santtua, jolla ei tällä hetkellä ole tässä talossa yhtä ainutta kaveria, joka olisi valmis leikkimään tai tekemään jotain muuta yhdessä, käy sitä ihan sääliksi. Mulla ja Hennalla on siis ollut se onni, että on koko ajan ollu kaveri aamusta iltaan.
 
Lauleltiin tuossa äsken Singstaria ja Cherin If I could turn back time sopii tälle päivällä täydellisesti.