Pitkästä aikaa taas.

Ei mitenkään erikoinen päivä. Kouluun lähtö oli yhtä tuskaa, vettä tuli kaatamalla ja sateenvarjo ei auttanut mitään, oli tosi kova tuuli ja vettä tuli joka suunnasta vaakatasossa. Onneksi ei myöhästytty.
 
Koulu alkoi uskonnolla. Katsottiin jotain Jeesus-videota ja kaikilla kiinnostus 10. Näyttelijät olivat kaikki sellasia hassuja partaveikkoja ja Jeesus outo blondi hymypoika. Vielä siihen mukaan alaston riivattu mies ja koko muu koulu luuli varmasti, että meidän luokka katsoi jotain komediaa.
 
Seuraavalla tunnilla oli äikän koe. Tavallaan vaikea, tavallaan helppo. Keskusradion päivänavaus vaikeutti tosi paljon keskittymistä ja siitä tehtävästä ei taidakkaan ehkä tulla parhaat pisteet. Palosen vika.
 
Ensimmäisellä kemian tunnilla löysäiltiin, piti lukea kokeeseen, mutta suurin osa vain höpötti. Ei ope sitä kyllä pistäny varmaankaan pahakseen, ei se ainakaan sanonut mitään. Toisella tunnillakaan ei ollut kovin rankkaa, mentiin atk-luokkaan ja piti tutkia joitain ihme nettisivuja. No, ei siitä sitten mitään mainittavaa.
 
Atk:n tunnilta pääsin melkein puoli tuntia etuajassa, kun kaikki tehtävät oli tehty. Ensi kerralla sitten kai koe. Toivottavasti se opettajien kokous on ensi viikolla, ettei mun tarvi tehdä sitä koetta joskus muulloin, ensi viikon perjantainahan olen Tahkolla. Ihanaa.
 
Koulun jälkeen käytiin kirjastossa ja kaupassa ja siinä se sitten olikin. Viiden jälkeen oli pelkkää synkistelyä, kun tuli Radio Cityn viimeinen leka ja sen jälkeen jäi radioon kuulumaan vain kauhea surullinen suhina. Sinne meni maailman paras radiokanava.

Nyt kuitenkin pitää lopettaa.
Heips.

np. Sunrise Avenue - Fairytale gone bad