Loman viimenen arkipäivä, ja vasta nyt aikaa kirjottaa. Tai oikeastaan vihdoinkin.

Ei tosiaan ole tullut pitkään aikaan kirjoitettua tänne mitään. Okei, koulussa on kiirettä pitäny ym. Entäs nyt lomalla? Hah, melkein elämäni kiireisin viikko.

Maanantaina pyörin Tanjan kanssa. Tehtiin hyvää ruokaa ja käytiin teatterissa kattomassa Rebecca-niminen upea musikaali. Oli tajuttoman hieno, upeat laulut, lavasteet ja kaikki! Juonessa tosin vähän puutetta. Oli kyllä loistava kokemus suoraan sanottuna. Illalla Tanjalle yöks.

Tiistaina olin vielä Tanjan kanssa puoli päivää. Käytiin pitkällä (ja vetisellä) kävelylenkillä, ja oli oikein kivaa. Ei olisi heti uskonut, että Helsingistä löytyy sellaista määrää metsää. Iltapäivällä menin kotiin, kävin afrossa ja loppuillan katoin telkkarista kerrankin suorana Rakkauden anatomiaa ja Pakoa.

Keskiviikkona tein ööh.. jotain? Ainiin, kävin kirjastossa ja muutenkin vähän ulkona. Sitten palasin kotiin, ja muistaakseni aloin lukemaan. Jep, jotain sellasta sen täytyi olla. Eli keskiviikko oli vähän mitään sanomaton päivä.

Torstaina en myöskään tainnut tehdä mitään kummia. Luin (Robin Cookin Viruksen loppuun) ja tein ruokaa: miilunpolttajan pastaa ja jälkiruoaksi jotain hedelmäjuttua ja Creme Vanillaa. Nami. Siinä se torstai hujahti.

Perjantaina, eli tänään, en taida myöskään tehdä mitään. Luen (Stehenie Meyerin Uusikuuta monettakohan kertaa, jotta voin heti jatkaa perään uutta Epäilystä, kun saan sen kaupasta raahattua) ja syön ja löhöän. Ja on kai tarkoitus katsoa Hennan kanssa Saw III, tosin päivällä, ei missään nimessä illalla. Siinä se.

Viikonloppu menee tossa sivussa sitten ja maanantaina taas kouluun... Tää loma on mennyt tajuttoman nopeasti. Onneksi mun loma oli kuitenkin tää viikko, eikä vaan pidennetty viikonloppu. Kyllä tuolla Ressussa tarvii vähän enemmän palautumisaikaa.

Mitäs muuta vielä? Mulle siis kuuluu hyvää, kaikki menee tossa ihan yllättäen ohi, ja tuntuu, että paljon ehtii jäädä tekemättäkin. No, sellasta se on.

Taidan tästä nyt lähteä antamaan tolle mun kuriselle mahalle jotain aamupalaa/päiväruokaa.
Heips.

np. Rihanna - Umbrella :D