Jei, kivasti on lähtenyt tämän vuoden viimeinen kuukausi liikkeelle.

Ei mulla mitään joulukalenteria ole. Suklaakalenteri olisi ihan must, mutta mitä sillä tekee, kun ei suklaata saa syödä? Haribo ei mua tänä vuonna innostanut, joten jäin siis ilman.

Herääminen tähän uuteen kuukauteen tapahtui ennen kahtatoista. Sikeät unet nukuttu, vaikka nukkumaanmenoaika oli ehkä turhan myöhäinen.

Mahtavan mukavaa, kun kuukausi alkaa viikonloppuna, on aikaa huomata miten kivaa on herätä joulukuuhun. Pihalla on vähän lunta ja muutama aste pakkasta, ei sillä kuitenkaan, että mulla olisi tänään yhtään aikaa mennä ulos. Tää viikonloppu menee lukiessa, maanantaina ja tiistaina taas kokeet. Koko yläasteen viimeinen kemia koe maanantaina (lukusaldo 0) ja tiistaina yhteiskuntaopin koe, jossa olisi tarkoitus pärjätä, että tulisi se kymppi välitodistukseen (lukusaldo parempi kuin toisessa).

Merimiespihvi on tämän kuun ensimmäinen lämmin ruoka. Kauhia nälkä jo, ja ruokaan aikaa vielä. Ei pysty keskittymään lukemiseen, joten oli pakko vähän bloggailla.

Illalla leivotaan tämän vuoden ekat piparit. Ehkä sitten alkais lopulta tuntua joululta. Tää sää ja kaikki ei oo saanut mulle yhtään joulufiilistä päälle, ja joululahjojen shoppailu ei innostaisi yhtään. Millonkohan niitäkin ehtii?

ARGH. Nälättää. Taidan mennä napostelemaan jotain tuolta.
Heips.