Ulkona sataa ja on ihan tylsää. Mitä oikein voi sateisena sunnuntaina tehdä? Tänään ei pidetä edes Riinojen ja Ellan kanssa teekutsuja inhottavan ilman takia. On niin kauhean hämärää, että alkaa jo ihan väsyttää.

Aamu alkoi ihan mukavasti. Sain nukkua pitkään, yhteentoista asti. Oli todella virkeä olo, kun sai hyvin nukuttua. Illalla menin vasta kahentoista jälkeen nukkumaan, kun katsoin Moulin Rougen. Siinä vasta ihana elokuva. Melko sekava alussa, mutta loppua kohden parani.

Tavalliset aamurutiinit toistin, naaman pesuun ja pukemiseen menee nykyään enää noin 15 minuuttia, ennen lähes puolituntia. Sitten olikin vuorossa uusi toimenpide, josta olisi tarkoitus muodostua uusi rutiini, piilareitten laitto. Siinä meninkin kauemmin kuin eilen. Silmät eivät pysyneet auki ja kun viimein sain ne silmiin, huomasin oikean puoleisen olevan likainen.

Grauh. Oli kova työ ottaa se silmästä pois ja laittaa vielä kerran takaisin. Ehkäpä piilareiden käsittely onnistuu muutaman viikon päästä hieman paremmin. Siihen saakka täytyy varata aamusta todella paljon ylimääräistä aikaa.

Tähän saakka päivä on kulunut vain tietokoneen ja ruuan parissa. Kohta puoliin serkkutyttö tulee ehkä käymään ja illalla on sitten taas pakkausta ja "muuttoa" luvassa. -.- Vesisateessa on varmasti mukava pyöräillä iskälle.
 
Mutta nyt taidan tästä lopettaa. Pitäisi keksiä jotain järkevää tekemistä. Ehkä Santun kanssa voisi keksiä jotain tekemistä...
Heips.