np. Claas-P. Jambor - Flower in the desert

Aika pirtee olo. Sitä ne neljäntoista tunnin unet teettää.

Tänään taitaa olla aika kiva päivä. Musta on ihanaa olla vaihteeks pirtee, ja ulkonaki on lunta. Kuitenkin samalla aika tyhmää, ettei voi olla samaan aikaan tosi pirtee ja päivä voi olla pitkä. Ei todellakaan tunnu niin kovin kivalta herätä puol kahen jälkeen. Mutta enpäs valita, mullahan on tapana viettää lyhyttä lauantaita.

By the way, tänäähän on itsenäisyyspäivä, jos joku sitä ei ole vielä huomannu. Ohjelmassa on siis tänään vakio: linnanjuhlia kattominen. Mietittiin eilen vähän Piian kans, keitäköhän tuttuja siellä joskus tulevaisuudessa olis. Tai vois olla aika siistiä olla itse siellä pitämässä juhlia. Haha.

Toinen ohjelma tänään on mennä kattomaan Ali Babaa. Mä oon harvemmin ollu kattomassa mitään kunnon tanssiesitystä, varsinkaan sellasta missä esiintyy niin paljon tuttuja. Onpa kivaa.

Tiiättekö, te ette luultavasti sais mitään selvää näistä mun blogimerkinnöistä, jos kirjottaisin nää yhteen putkeen yhtään korjaamatta. Mulla nimittäin lähes jokainen sana menee pieleen. Näppäimistön vika...

Mitäs muuta? Ei muuta.
Heips.