Tänään heräsin seitsemältä. Kyllä se varmaan on ihan hyvä, että osaa jo herätä aikaisin, ku kerran koulukin alkaa tiistaina, mutta nyt sunnuntaina! Tuntiin en saanut unta. Huoneessa oli aika kuuma ja ikkunassa pörräsi ärsyttävä kärpänen, joka ei tosiaankaan auttanut saamaan unta. Vaikka ikkunankin aukaisin, ei se tajunnut lähteä pois.
 
"En herää!" kuuluin mun huoneesta kymmeltä. Ei ne vaan voineet tajuta, että se valvottu tunti täytyi nukkua juuri nyt. Tuuletin hurisi ja vessan ovi paukkui ja yhdeltätoista oli sitten pakko nousta ylös. Ei sitä pauketta jaksanut kauempaa kuunnella.
 
Suoraan sängystä yllätysyllätys koneelle. Tässä tämä aamu nyt on kulunut. Santulle tuli joku kaveri kylään vähän aikaa sitten ja minä täällä vaan juoksentelen ympäri taloa puolialastomana. Taisi vähän kaveri säikähtää...
 
En voi ymmärtää äitiä. Se tekee joka päivä niin ihanaa ruokaa. Eilen oli lasagnea, jota parempaa ruokaa maailmassa tuskin on. Tänään on currykanaa, joka sijoittuu mun lempiruoka-listan kärkipäähän. Ihan älytöntä. Se taitaa ihan oikeesti kohta joutua säännöstelemään mun ruoka-annoksia. :)
 
Tänään mennään Jumboon. Koulutavaroita käydään ostamassa ja ehkäpä jotain uusia kouluvaatteita. Huomenna on sitten aikaa valmistautua koulun alkuun, en vain tiedä miten. Pitäisi varmaan keksiä jotain järkevää tekemistä, ettei tarvi koko aikaa miettiä ja jännittää. Tai en tiedä. Näkee sitten huomenna.