Eilen olin pitkästä aikaa poissa kotoa kauemmin kuin yhden kauppareissun ajan. Sain itseni raahattua Jennille asti - ja vielä yöksi.
 
Heräsin jo vähän ennen yhdeksää, kun joku-ihmeen-blondi soitteli ovikelloa. Puoli yhdentoista maissa lähdin Jennille. Päivä pelattiin Twisteriä (ei tavallista, vaan sellasta, mikä on samantyylinen kuin lasten uima-altaat ja vesi siellä oli tietysti ihan jäätävää...) ja syötiin. Vieläkin on maha kipeä.
 
Illalla mentiin vaunuun ja alettiin katsomaan Not Another Teen Movieta. Katsottiin se ja syötiin jäätelöä ja sipsiä ja karkkia. Samalla mulle huomauteltiin "kielellisestä eroavaisuudestani, joka ilmenee ainoastaan puhuessa", eli siis "ouvvosta" puhetavastani. Minkäs minä sille mahdan?
 
Kerran siis katsottiin se leffa ja oli sitten tarkoitus mennä nukkumaan. Eipä siitä oikein mitään tullut, pari tuntia taidettiin höpöttää kaiken maailman asioista ja sen jälkeen ei enää nukuttanut yhtään. Katottiin leffa vielä toisen kerran. Loppua kohti alkoi nukuttaa ja nukahdettiin samantien, paitsi Stella, joka oli kuulemma valvonut vielä kauan.
 
Aamulla minut herätettiin jo vähän yli yhdeksän, vaikka ei oltu montaakaan tuntia vielä nukuttu. Syötiin aamupalaa ja katsottiin Not Another Teen Movie taas. Yhtä hyvä, jollei parempikin joka kerta. Pompittiin trampalla vähän aikaa ja alettiin siivoamaan vaunussa. Yhden maissa lähdin kotiin.
 
Oli kyllä kumma, että vaikka olin vajaan kilometrin päässä kotoa, kaikilla oli jo kauhea ikävä. Äiti, iskä, Henna ja Veera ehtivät kaikki soittaa mulle eilen illalla. Olen ilmeisesti ihan liian paljon kotona, koska esimerkiksi Hennalle, joka viettää päivät pitkät jossain muualla kuin kotona, harvoin muistetaan soittaa ja kysellä kuulumisia. Siis ei millään pahalla Henna, älä ota tätä vakavasti. Ihan tottahan se on. :)
 
Täytyy tästä nyt lopetella. Nukuttaa ihan järjettömästi, tänään varmaan sitten pitää mennä aikaisin nukkumaan. Telkkarista tulisi kyllä Neloselta yksi semmonen elokuva nimeltä Not Another Teen Movie...