Ää, tuntuu, että koko ajan on kauheesti kaikkee tärkeetä ja vähemmän tärkeetä tekemistä. Viime yönä en saanut oikein nukuttua kunnolla, kun heräsin jo puol viisi ja aloin ajatella kaikkia asiota. Pari tuntia siinä odottelin ja sitten kello viimein soi.

Tylsä ja mitäänsanomaton päivä. Oli yhteiskuntaopin koe, hyvin meni kai. Päivä meni nopeesti, tylsästi, väsyttävästi, eikä mitään kummallista tapahtunut.

Kotona en ehtinyt kauan rentoutua (lue=mummoilla; katsoa Murhasta tuli totta ja virkata), kun Riina tuli hakemaan vihkoja, jotta pääsis taas jyvälle koulunkäynnistä. Sinne meni kaikki vihot.

Ruokana oli jauhemaksapihvejä. Kiukuttelin, kun oli nälkä ja kaikki muut kiukutteli takas, koska niilläki oli nälkä. Eikä siitä kiukuttelusta tullu edes maha täyteen.

Odottelen, että saisin virkkauskirjan, koska onnistuin hajottamaan alkuperäisen työni, koska alpakkalanka ei oikein ole hyvä purkamisessa. Että huoh siitäkin hyvästä ja kivasta työstä.

Tänään tulee Pako, toivottavasti ehdin kattomaan sitä ja virkkaamaan samalla. Ja saunaankin pääsee. Väsyttääkin jo vähän, vaikkakaan ei niin paljon, että voisin mennä jo nukkumaan. Itseasiassa olen väsynyt, mutta ei nukuta. Stressi?

Heippa.