Viime aikoina on tullut kirjoitettua ihan liian paljon omaan henkilökohtaseen päiväkirjaan ja siksi en ole enää jaksanut tännekin kirjoittaa. Mutta nyt otetaan vahinko takaisin.

Nyt on loma. Melkein olisi ollut ehkä mukavempaa olla koulussa kuin kotona tänään. Olisi ollut edes jotain tekemistä. Mutta ei aikainen herätys oikein houkuta, joten ihan hyvä on nyt.

Päivä on mennyt taas koneella ja vanhat Demit läpi selaillessa. Heräsin aamulla 11.20, suoraan ruokkikselle. Tosta ajasta tulee automaattisesti mieleen, että alkoi ruokkis. Kun jää heräämisen jälkeen vielä ainakin hetkeksi sängyyn, tulee ihan lomaolo. Niin on pakko tehdä ainakin loman ensimmäisenä päivänä.

Tälle viikolle ei oikein ole kummempia suunnitelmia. Kavereitten kanssa olo ja semmosta, ei mitään erikoisempaa. Taitaa parina muunakin päivänä tulla vähän tällänen turhauttava olo. Onneksi otin tänne äitille mukaan muutaman koulukirjan, jos tulee liian tylsää. Vielä ei niihin ole kuitenkaan ollut tarvetta kajota.
 
Kohta puoliin on jo taas uusi kuukausi, eikä oikein ole mitään saanut aikaiseksi. Mahtava lenkkeilysuunnitelma on unohtunut jonnekin kaappiin, en tiedä minne. Apupupun tekeminenkin (aloittaminen) on ihan kokonaan unohtunut, uuden kielen opettelusta puhumattakaan. Pikku hetken upeista ideoista ei kyllä taida mun kohalla ikinä tulla mitään.

Mutta nyt täytyy lopettaa.
Heips.