Jejee, perjantaita vietellään. Ilta on mennyt tuolla kylillä pyöriessä. Tänään oli Yritysten yö. Olin siellä Riinan, Ellan, Jennin ja Jennan kanssa. Puoli seitsemän maissa lähdettiin. Vähän väsytti ja siksi oli jo alusta asti aika villit jutut. Äänen volyymi oli aikas korkeata luokkaa, mutta niinhän se on, kun tuommoisella porukalla lähtee. Oli kyllä kivaa, ainakin mulla ja Ellalla oli tosi hauskaa koko ajan. Johtuu varmaan meidän molempien sairaasta huumorintajusta.

Pyörittiin tuolla keskustassa ja "kiikaroitiin" tuttuja. Ja löytyihän niitä, useampikin kappale. :)) Kaikki, ketkä oli tarkoitus nähdä, nähtiin. Juoruiltiin, naurettiin R-Kioskin mansikka-mainokselle, käytiin Rolssissa, syötiin jäätelöä, juotiin Mountain Dewiä (Ella joi Pepsi Maxia ja tuli ihan sokerihumalaan...), käytiin Alepassa, nähtiin Matti Vanhanen ja hikoiltiin. Tajuttoman kuuma tuolla ulkona, vaikka ollaan jo vähän yli elokuun puolivälin. Toppi päällä tarkeni tosi hyvin, pitkähihanen oli ihan turhaan mukana.

Tulin kotiin vähän ennen yhdeksää, kun keskustassa ei ollut enää mitään. Suurin osa oli häipynyt jonnekin, joten eipä enää ollut mitään tekemistä. Kotiin, saunaan ja dataamaan. Näin se menee.

Sitten muuta. Mennään Ellan kanssa 24. syyskuuta (eli siis noin kuukauden päästä) W.A.S.P.:n keikalle Helsingin Kulttuuritalolle. Ella tilasi tänään liput ja saatiin seisomapaikat. Kivaa tulee.

Mä olen hukannut mun Guns N' Roses-paidan. Toivottavasti se on äitillä, muuten ei tuu mitään. Grauh.

Kouluviikko meni taas hävyttömän nopeasti. Keskiviikkona piti opon tunnilla kirjoittaa aine toiveammatistaan. Oli siinä vaikeaa, kun sen ammatin nimeä en edes tiedä, tuskin tiedän, onko semmoista edes olemassakaan. Pitäisi keksiä joku ammatti, missä voi yhdistää kirjoittamisen ja matkustamisen. Kertokaa toki, jos semmoisen ammatin keksitte.

Torstaina oli ihanaa köksän tunnilla, tehtiin miilunpolttajan pastaa, joka oli aivan taivaallista. Spagettia, parmesaanijuustoa, pekonia, kinkkua, munamaitoa ja mausteet. Naminami. Jälkiruuaksi mansikkasmoohtieta. Mä tein sen. Ihan hyvää siitä tuli, vaikka itse sanonkin.

Pitääpi tästä kohta puoliin alkaa hipsimään kohti petiä, vaikka eihän tuo kello vielä kovinkaan paljon ole. Ketään ei ole mesessäkään ja on ihan tylsää. Voisi kyllä pitkästä aikaa irkatakin.
Öitä joka tapauksessa kaikille tasapuolisesti.