Vähitellen mustakin alkaa tuntua, että lukio on loppusuoralla. Ylihuomenna on penkkarit, eilen oli ruotsin kuuntelu ja huomen aamulla sama kärsimys saksasta. Viime perjantaina kävin näyttämässä kynteni äikän tekstitaidon kokeessa. Mähän vaikuttaisin olevan ihan abiturientti. Vau, miten hienoa.
 
Eilen illalla spraymaalasin mun haalarin punaiseksi ja siinä pimeällä etupihalla - jossa vaativan taidonnäytteen suoritin - näytti siltä kuin henkarista olisi roikkunut nyljetty ihmisruumis. Kaunista? NOT. Onneksi tänään näytti jo paremmalta, tosin päivänvalossa huomasin, miten epätasaisesti väri oli levittynyt ja jostain kohti pilkottaa edelleen valkoista. No, penkkarit ovat varmaan ainoa hetki lukiossa, jolloin kaiken ei tarvitse olla ihan niin justiinsa.
 
Loppuviikko vähän jänskättää. Koko ajan on takaraivossa sellainen pieni ahdistus siitä, saako mitään aikaiseksi, mutta kuitenkin odotan torstaita ja perjantaita, kun viimeinkin annan itselleni luvan olla tekemättä mitään fiksua. Saa pitää vähän hauskaa ja sitten ensi viikolla laitankin itseni totaalisesti ruotuun. Lukeminen tosin saattaa vähän kärsiä, kun tiistaina aloitan työt Klaukkalan Kotipizzassa. Heheh.
 
Nyt kuitenkin nukkumaan, olipa taas jotenkin turha päivitys. Huomenna perusherätys siinä 05:50 ja koko päivä meneekin sitten koulussa. Tuskin sielläkään muuta ehtii tehdä kuin sosialisoida. Ei haittaa, tänään vietettiin kuitenkin Sinin kanssa melkein viisi tuntia matematiikan ihmeellisessä maailmassa. Se saa luvan riittää.
 
Öitä, kirpuille töitä.