Heinäkuu. (Olenko mä sille allerginen?)

Tuntuu vähän, että viimesen neljän viikon aikana ei ole tullut tehtyä mitään järkevää. No, eihän se olekaan niin kovin loman tarkoitus, mutta silti. Aika menee liian nopeasti ja liian vähän ehdin lomailla. Eli siis nukkua ja syödä liikaa. Ja samalla haluan vaan kouluun. Hohhoi.

Yleensä mun kesä menee lukiessa kirjoja, joista en saa silmiä irti. Tän kesän saldo on runsas nolla. Kaikki aika on mennyt telkkarin tuijotteluun ja dataamiseen. Harmi, koska mulla on muutama hyvä kirja just nyt lainassa. Ehkä sitten, kun mennään autolla Sallaan ja sateisina päivinä. Joo, ehkä.

Tänään nähtiin pitkästä aikaa aurinkoa. Oltiin uimassa Sääksissä, ja vesi oli aivan liian kylmää. Kävin eilen illalla Myllylammella, mutta siellä se oli lämpimämpää. Näitä ennen en ookkaan kovin monesti käyny.

Mitäs muuta on tapahtunut? No juhannus oli ja meni, oltiin kotona, laulettiin karaokea, syötiin ja käytiin uimassa. Oikein kivaa oli. Seuraavana päivänä käytiin Lintsillä, jossa uskaltauduin hirveen moneen laitteeseen, mikä ei ollenkaan oo mun tapasta. Sen jälkeen ei oo ollu mitään kovin erikoista.

Täytyy tästä nyt painua jonneki.
Heips.

np. Fall Out Boy - Beat it