Olin tänään koulussa. Tuntui, että oli tapahtunut kaikkea kivaa ja erikoista just sillon, kun olin ollut poissa. Ja ei yhtään tunnu, että olisi jo torstai. Yllättävän nopeasti on taas mennyt viikko. -.-

Oli mukava päivä, kai lähinnä siksi, ettei mitään kovin merkittävää tapahtunut.
 
Köksässä teimme jouluaterian. Tehtiin Neean kanssa tälläkin kerralla yhdessä ruokaa, tänään minä olin sen apulainen eikä toisin päin niin kuin viimeksi. Meidän tehtävänä oli tehdä pääruoka, kanaa luumutäytteellä. Sain sekoittaa täytteen samalla kun Neea nuiji kanoja. Täyte haisi todella pahalta, sisälsihän se luumuhilloa ja punaviinietikkaa. Ei tullut mitään ongelmia, ainakaan meidän ryhmällä. Harvemmin meillä mitään.
 
Yhdeksältä oli tarkoitus alkaa syömään. Myöhästyimme aikataulusta kuitenkin 25 minuuttia. Virallisesti tuntia oli jäljellä vain 5 minuuttia, mutta koska oli kymmenen minuutin välitunti, pystyi hyvin venyttämään. Myöhästyimme ruotsin tunnilta siltikin hieman vajaa 10 minuuttia.
 
Muuten päivä meni silleen tylsähkösti. Oli enkun koe, joka oli helppo. Ei ollut ollenkaan kuullun tai luetun ymmärtämistä, mutta "kirjoitelma" oli. Kerrankin voisin saada jonkun hyvän ehkä...
 
Ruokkiksella alkoi särkemään päätä ihan kauheasti ja nenä on/oli koko ajan tukossa. Onneksi RiinaPieni on enkeli ja antoi minulle särkylääkettä, kun itse unohdin aamulla ottaa mukaan. Toisellakin Riinalla oli kovaa päänsärkyä ja muutenkin huono olo eli tunnelma siis ollut oikein paras mahdollinen.
 
Viimeisellä tunnilla hissassa meillä oli sijaisena joku koulunkäyntiavustaja, koska Pietarila oli ysien kanssa jossain siellä pienois-Helsinki hommelissa. Katsottiin taas Hitler-videota. Se oli harvinaisen tylsä, osa nukkui ja ei mitenkään jaksanut kiinnostaa.
 
Koulusta käveltiin kauheen kovaa vauhtia kotiin. En kyllä tajua miksi. Söin ihanaa leipää välipalaksi ja sitten lauloin. Toi uusin Singstar Legendat on kyllä ihana. Mulla on nyt kurkku taas kipeä ja ääni käheenä. Kannattaisi varmaan vähän rajoittaa.

Täytyy nyt lopetella. Kauppaan ollaan menossa vielä tänä iltana ja sitten ei kai ole mitään muuta ohjelmassa. Konella kai on taas pakko istua koko ilta jos muuta ei keksi.
Heips.

np. Technicolour - Someday