Ensimmäinen kouluviikko takana. Kai noin voi sanoa, vaikka viikko olikin vajaa ja kunnollisia koulupäiviä oli vain kaksi. Tyytyväinen en ole monenkaan aineen ryhmäjakoon. Pakko kai se on kuitenkin yrittää pärjätä.
 
Torstai alkoi mukavasti köksällä. Neljän hengen ryhmässä sain unelmapaikan, mutta eipähän sitä kestänyt kauaakaan. Minut ja kaksi samaisen ryhmän tyttöä siirrettiin viereiseen luokkaan, koska tarvittiin kolme tyttöä, jotta luokassa olisi tarvittavat 16 oppilasta. Pienoisen masennuksen vallassa se kinkkupiirakka sitten syntyi.
 
Oli lähellä, ettei myöhästytty seuraavalta ruotsin tunnilta, kun tiskikone ei lähtenyt käyntiin ja koko ryhmän piti tulla takaisin tiskaamaan. Oli hyvä, että olin siinä ruuanlaiton sivussa tiskannut suurimmat tiskit pois. Kyllä siitä selvittiin ja ehdittiin juuri sopivasti kuuntelemaan, kun opettajat huusivat opetettavan ryhmänsä tunnille. Sain hyvän ruotsin open, mutta ryhmästä puuttuu "muutama kiva".
 
Loppu päivä menikin ihan hyvin, vaikka en saanutkaan toivomaani enkun opea. Ryhmä oli sama kuin ruotsin ryhmä, ja saman ryhmän kanssa tulee olemaan myös bilsan, mantsan, fyssan ja kemian tunnit. "Muutama kiva" (eli puolet luokasta...) jää siis puuttumaan myös näiltä tunneilta :( Onneksi Riinat ovat samassa ryhmässä kuin minä. Ei siitä muuten mitään tulisi.

Tänään aamu alkoi pienellä luokkasählingillä, jota on kyllä muillakin tunneilla tullut vastaan useampaankin otteeseen. Päivä meni yllättävän nopeasti, mikä oli hyvä, koska kemian tunnit eivät olleet kovin kivoja, sillä opettaja oli jotenkin kauhean ärsyttävä. En tiedä mistä se johtui, en vain yksinkertaisesti pidä siitä opesta yhtään. Taitaa olla ensimmäinen opettaja, josta olen tuota mieltä. Muista opettajista yleensä pidän.
 
Iltapäivällä oli ATK:ta. Opettaja oli tosi mukava, varmaankin vähän päälle nelikymppinen mies. Ryhmä oli aivan liian iso, tietokoneita ei riittänyt jokaiselle. Toivottavasti ensi viikolla ei ole samalla tavalla.
 
Eilen olin illalla Riinalla "teekutsuilla". Minun lisäkseni siellä oli myös Jenna. Riina kutsui meidät lähinnä sinne seurakseen, ettei tarvitsisi olla yksin kotona. Juotiin teetä, höpötettiin, syötiin ihanaa mansikkapirtelöä ja höpötettiin. Jenna lähti jo seitsemältä, minä jäin vielä tunniksi. Juteltiin Riinan kanssa kaikenlaisista omituisista asioista. Ainakin meillä oli hauskaa. :D Ensi viikolla sitten ehkä uusiksi, kun Riina joutuisi taas olemaan yksin kotona. :)

Mutta nyt tämä tyttö lähtee kauppaan.
Heips.