Ihana lopetus ihanalle kouluviikolle.

Torstaina käytiin Sanomatalossa. Entinen toive tulla toimittajaks muistu taas mieleen, mutta en kuitenkaan halua olla. Sanomatalossa oli tosi kivaa, tehtävänä meijän ryhmällä oli kirjottaa juttu uudesta lakialoitteesta "alle 18-vuotiaille ulkonaliikkumiskielto ilta kymmenen jälkeen". Oli tosi hauskaa. Tehtävä oli vaan turhan lyhyt ja toimittaja selitti pikkusen liian pitkään, mutta ei haitannut. Lopuksi meillä oli melkein kolme tuntia vapaa-aikaa liikkua Helsingissä.

Tänään oli vielä kivempaa. Meillä oli köksän retki. Aluksi mentiin jonnekin kiinalaiseen syömään, jossa en saanut syödä mitään. Onneksi sain kuitenkin loppujen lopuksi oman ruuan suoraan pöytään tarjoiltuna ja hyvää oli. Jotain kanaa, lihaa, paprikaa, sieniä ja kiinankaalta sekoitettuna ja ihan taivaallista riisiä. Kävelymatka bussille ruuan jälkeen sujui hilpeissä tunnelmissa. Vatsalihakset on tehty muutaman viikon edestä.

Ruuan jälkeen mentiin jälkiruualle Fazerille. Ah, kaikilla muilla oli ihanaa, minä kun en saa suklaata syödä. Onneksi sain lopuksi vähän mussuttaa hedelmäkarkkeja ällötykseen asti. Ostin ison säkillisen karkkia kotiin vietäväksi, puolet sellasta mitä en saa ite syödä. Ei haittaa.

Nyt mä olen tekevinäni etiikan esitelmääni loppuun, lupauduin esittämään sen ensi viikolla. Matikan ja enkun valtakunnallisten seuraksi. No, kaikkiahan ne hedelmöityshoidot kiinnostavat...

Maanantaina meen taas Helsinkiin päin, lupasin mennä serkun kanssa leffaan. En ookkaan pitkään aikaa käynyt. Sooloilua olis luvassa. Muuten viikko on mukava (hah) ja ensi viikonloppuna isoskoulutusleiri. Sain tänään seurakuntakirjeen, jossa ohessa oli viikonlopun ohjelma ja ihanalta kuulosti. Ei ehkä haittaa, vaikka siskon synttärit jää näkemättä.

Ei muuta.
Heips.

np. The Ark - Beauty is the beast