Äh, kesäloma on ohi ja koulussa on oltu jo reilu viikko. Kesälle ei näytä tulevan loppua, vaikka nyt olis jo korkea aika päästä vähän viileämpiin oloihin, koska koulussa ei yksinkertaisesti jaksa olla kun on niin kuuma. Joka luokka ja kaikki käytävät on ihmeellisiä saunoja, mutta yksi ainut luokka on pakastin. Reilua?

Loma oli kiva. Se meni ylinopeesti, ikinä ei ole ennen tuntunut siltä. Aina olen odottanut koulun alkua, mutta tänä vuonna en. Kaipa se johtuu vauhdikkaasta kesästä: viikon ripari ja kolmen viikon kielimatka. En ehtinyt edes nukkua univelkoja pois. No, kyllä se tais olla sen arvosta.

Kielimatkalla oli ihanaa. EF:n parin puutteen takia matka ei ollut täydellinen, mutta onnistunut. Sain ihania uusia kavereita, jotka oon jo kerran nähnyt meidän viime viikonloppusessa miitissä. Oli se kyllä kiva kokemus, menisin varmaankin uudelleen, mutta en ihan vielä. Noh, nyt on ainakin koettu vähän yksin matkailua.

Koulun alku oli loppujen lopuksi ihan kivaa. Luokalle tuli kaksi uutta oppilasta, joista toinen taitaa olla jo mun kaveri. Viimenen vuosi käynnisty kivasti, ollaan jo tietosia parista kokeesta ja kauheesti on tullu läksyäkin. TETkin alkaa ihan kohta, ensi kuussa. Yritin päästä Nurmijärven Uutisiin, mikä on aina ollut mun unelmapaikka, mutta valitettavasti en päässyt sinne, koska ajankohta oli väärä. Päädynkin siis apteekkiin.

No, eipä tässä nyt sitten muuta. Das war es schon für heute.
Heips.