Hymyilyttävä päivä. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, muuten vain on mukavaa. Kohta puoliin Riina tulee meille.

Ollaan oltu aamu kolmistaan kotona Santun ja Hennan kanssa, äitillä oli joku työjuttu tänään. Rakkaat pikkusisarukseni herättivät minut jo kymmeneltä. Sain illalla/yöllä vasta yhden aikaa unen, kun jäin uusimpaan Demiin jumiin.

Koko eilinen päivä oli aika ihana. Koulussa ei ollut mitään ihmeellistä, muuta kuin että saatiin koulukuvat. Sanna sanoi mulle joskus, että näytän Jennifer Gardnerilta. Nyt mä melkein ymmärrän miksi.

Koulun jälkeen käytiin Hennan kanssa ostamassa isänpäivälahja. Nopeasti se löytyikin. Käytiin ostamassa myös kirjastosta mulle välipalalippuja. Äiti soitti ja sanoi tulevansa käymään Tarjoustalossa. Päästiin kyydillä kotiin.

Pääsin melkein heti omaan huoneeseeni rentoutumaan ja viettämään ihanaa perjantai-iltaa. Sytytin tuoksukynttilän ja laitoin pienemmän lampun päälle, söin suklaata ja luin Demiä. Tekstasinkin tietysti. Riina sai taas avautua ja se oli ihan mukavaa, vaikka aihe ei ollutkaan niin mukava. Musta on ihanaa, kun saa olla jollekin hyödyksi. Iskä ei tosin taida tykätä mun puhelinlaskusta...

Saunassa käynnin jälkeen katsoin hetken aikaa Big Brotheria. Sen loputtua käski äiti mennä nukkumaan ja niin tietysti meninkin. Parin tunnin päästä. Ja sitten päästäisiinkin taas tähän päivään.

Täytyy nyt lopettaa, Riina on tulossa.
Heips.

np. Van Halen - Right now