Pitkästä aikaa.
TYLSÄÄ. Keskiviikko ja loma alko ja mä vaan istun kotona. Tulkaa ihmiset hakemaan mut täältä heti.

Ei ollu erikoisen jännä päivä koulussa. Kaks tuntia, saksan tunti atk-luokassa ja matikan koe. En mä mitään osannu, mut eipä kukaan muukaan tuntunu osaavan. Ja me ollaan 9 ja 10 ryhmä? -.-'

Eilen oli kivempaa. Ei oikeestaan ollu ollenkaan koulua, meillä oli vaan retki. Mentiin kattomaan Loviisan ydinvoimalaa, ja matka kuulosti niin kamalalta, että teki mieli jäädä kotiin. En onneksi kuitenkaan jäänyt. Bussimatkat meniki yllättävän nopeasti ja oikeestaan kyllä mulla oli kivaa. Perillä meille voimalan toimintaa esitteli joku nainen, jolla oli hassu nimi eikä se osannu vastata kysymyksiin. Lisäksi se tuli istumaan suoraan mun eteen videon kattomisen aikana.

Kotiin päästiin eilen jo puol yhen maissa, vaikka normaalisti olis ollu puoli neljään. Kyllä se ope jotain osas suunnitella. Tänäänki päästiin kaksi tuntii ajoissa, opeilla oli joku kokous taas. Matikan kokeessa meni tosin vähän ylitöiks ja siltiki ois tarvinu enemmän aikaa sen tekemiseen. Ikinä ei oo ollu niin vaikeeta koetta.

Iskä, Anne ja Santtu meni hakemaan Ikeasta jotain parvee. Inka katos jonneki eikä Hennaakaan näy. Saatan olla yksin kotona. En tiiä onks täällä muita. TYLSÄÄ. Keksiski jotain tekemistä, muttei keksi. Ei oo luettavaa, ei voi tehä enkun tehtäviä ku kirja on äitillä, eikä viittis yksin mennä ulos. Kirjastoki meni jo kiinni, ei voi mennä hakemaan luettavaa. Pakko dataa.

Heips.

np. Just Jack - Starz in their eyes