Damn it, huomasin just, että edellinen kirjotus sattu olemaan vuosikymmenen ensimmäinen, eikä edes käsitellyt uutta vuotta. Tässäpä siis pieni kuvakollaasi meidän uuden vuoden poseerauksista.

Hennan kanssa ei oltu saatu otettua kunnon ööh.. "rakas sisko"-poseerausta koko vuonna, mutta kyllä vielä viimeisenä päivä se piti hoitaa pois alta, ettei tänä vuonna tarvi ottaa liian montaa.

Hennan poikaystävä Roope käy joskus vähän liiankin tuttavalliseksi...

Uskaltaako joku väittää, että oltais muka äiskän ja Hennan kans saman näkösiä? Tuskinpa.

Jartsankin täytyi päästä poseeraamaan tyttöjen kanssa. Tarkemmin ajateltuna meistä ja ihanasta wannabe-iskästä ei taida löytyä turhan montaa kuvaa yhdessä.

Mulla meni sitten loppuilta ja alkuyö lempipuuhassa... puhelimessa natürlich. Ensin soitti Inka, jonka kanssa tässä puhun, ja sitten mulla tuli hirvee ikävä ihania ihmisiä, joten soitin Piialle ja Marialle. Parin tunnin maratonin jälkeen pääsin sitten jatkaamaan syömistä, yleistä hengailua ja tuskaista palapelin tekemistä. Lopulta jossain puoli viiden aikaan nukkumaan.

Huomasin, että Santtuahan näissä kuvissa ei missään näy. Pikkujätkä oli koko ajan menossa, eikä tainnut kamerakaan ikuistaa sitä liian montaa kertaa. Harmi, se on niin söpö.

Loppujen lopuksi tämän uusi vuosi ei ollut ollenkaan hirveä, tosin voin edelleenkin sanoa, että ensi vuonna olen jossain muualla kuin kotona. Hopefully.